Historie 1922
 
Winter Band
 
Hand Mof
 
Handschoen
 
Zomer Band
 
Puch club 66 en Historie
 
Tucano Urbano
 
Openings-Tijden
 
Motor Garantie 2018/2019

 

Van Andel Scooters en Bye Bike

Van Andel Scooters is al jaar en dag een begrip op de bergweg 150 in ROTTERDAM. Het bedrijf gaat van opa op vader op zoon en bestaat al sinds 1922. Wat begonnen is als een fietsenstalling en daarna verder is gegaan als fietsenmakerij is hedendaags uitgegroeid tot een scooter bedrijf, dat gerund word door de derde generatie die ook al langer werkzaam is in het familiebedrijf. (Zie Historie)!!

Natuurlijk zijn er oude merken nieuwe merken, wij bezoeken regelmatig beurzen in Duitsland, daar kwamen we op de Intermot de Bye Bike tegen, dat was voor ons het moment om dit model in de gaten te houden, word gemaakt in Spanje in plaatsje Crespia dit is iets ten noorden van Barcelona.

Byebike Rekent niet alleen af met traditionele bromfietsen qua design maar vooral vanwege de toegepaste hedendaagse technologie. Een Moderne Geheel nieuw ontworpen uiterst krachtige motor met elektrische start, variomaat, automatische choke, gescheiden smeersysteem met automatische oliepomp, gevat in een robuust frame.

Uitgerust met speciaal ontwikkeld TECNIGAS uitlaatsysteem, elektronische CDI ontsteking en Dell,Orto carburatie is de Bye Bike de eerste bromfiets met een 2-Takt Motor die Eruo-3 Norm heeft weten te behalen

MADE IN EUROPE, De Beste Waarborg Voor Gedegen Kwaliteit en dit is voor ons heel Belangrijk.

Nu te bewonderen op www.vanandel-scooters.nl